URANOS NX 5000 GSM

URANOS NX 5000 GSM

✔️MIG/MAG – Pulsed MIG/MAG  _ TIG DC HF – MMA
✔️Furnizim trefazor 3x230V – 3x400V
✔️Teknologjia inverter greenWave®
✔️9 procese saldimi nga Böhler Welding
✔️Programet e saldimit
✔️Paneli i përdoruesit LCD 5″ me ngjyra

Description

URANOS NX 5000 GSM, është një burim energjie që kombinon teknologjinë e lartë të kontrollit dixhital me thjeshtësinë e madhe të përdorimit. Është në gjendje të përmbushë kërkesat e saldimit të çdo fushe aplikimi. Pasuria e funksioneve dhe zgjidhjeve teknologjike e bëjnë atë një produkt me vlerë në të gjitha fushat e aplikimit ku kërkohet saldim i saktë dhe me cilësi të lartë.

Additional information

Marka

Voestalpine Bohler Welding Group

You've just added this product to the cart: