URANOS 2200 TLH

URANOS 2200 TLH

✔️TIG DC HF Start – MMA
✔️Njëfazor 1x115V – 1x230V
✔️EasyArc është standard
✔️Paneli i kontrollit iPanel LCD
✔️Njësia ftohëse e pajtueshme

Description

URANOS 2200 TLH është një burim energjie inverter për saldimin TIG DC HF dhe elektrodë (MMA). Për shkak të shumë funksioneve dhe zgjidhjeve teknike, ky produkt është projektuar për aplikime saldimi me cilësi të lartë dhe precize (si në rastin e çelikut inox).

Additional information

Marka

Voestalpine Bohler Welding Group

You've just added this product to the cart: