TERRA 320 SMC

TERRA 320 SMC

✔️MIG/MAG – MMA
✔️Trefazor 3x400V
✔️Teknologjia inverter
✔️Njësi ushqyese e integruar
✔️Programet sinergjike

Description

TERRA 320 SMC formon një seri të plotë burimesh energjie trefazore për saldimin me tela konvencionale MIG/MAG. Gjenerimi i harkut bazohet në platformën e  inverter Three Level®, një zgjidhje shumë e suksesshme, e provuar dhe e testuar. Teknologjia e inverter përmirëson transportueshmërinë dhe redukton konsumin e energjisë në krahasim me makineritë konvencionale elektro-mekanike.
Versioni Classic ofron shkathtësi dhe funksionalitet të shkëlqyer me rregullime të thjeshta dhe intuitive. Performanca e sistemit mund të rritet nga funksionet bazë në ato sinergjike të saldimit me versionet Smart. Përvoja e madhe dhe teknologjia inovative i bëjnë burimet e energjisë TERRA të fuqishme, të përshtatshme për përdoruesit dhe teknikisht të avancuara, me të gjitha funksionet thelbësore për funksionim efikas dhe të vazhdueshëm.

Additional information

Marka

Voestalpine Bohler Welding Group

You've just added this product to the cart: