TERRA 150

TERRA 150

✔️MMA
✔️Njëfazor 1x230V
✔️Teknologjia e kursimit të energjisë  greenWave®
✔️Funksionet Hot Start / Arc Force / Antisticking
✔️TIG DC Lift

Description

TERRA 150 kontrollon rrymën në një mënyrë krejtësisht lineare, duke marrë një hark saldimi veçanërisht të qëndrueshëm dhe të saktë, saldim cilësor dhe një përmirësim të përgjithshëm në performancën e burimit të energjisë. Kjo teknologji inovative ka lejuar përdorimin e komponentëve veçanërisht të vegjël, duke rezultuar në burime energjie jashtëzakonisht kompakte për sa i përket dimensioneve dhe peshës.
TERRA 150 saldohet në mënyrë perfekte dhe me të gjitha llojet e elektrodave si rutil bazë,  rutil me performancë të lartë, rutil me penetrim të lartë, gizë, çeliku inox.

Additional information

Marka

Voestalpine Bohler Welding Group

You've just added this product to the cart: