• Westec Albania, Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

PROJEKTET TONA

Fasoneria dhe industria e letres

Fasoneria dhe  Industria e letres, per materiale te precizionit te larte “Lama per Fustela”.

Shiko më shumë

Industria Detare

Industria Detare, ndertimin dhe mirembajtje Jahteve,anijeve, skafesh etj.

Shiko më shumë

Industria Ushqimore

Industria Ushqimore, per mirembajtjen dhe ndetimin  e fabrikave te qumeshtit, fabrikave te birres, fabrikave te ujit te pijshem produkte qe garantojne zinxhirin ushqimore 100%.

Shiko më shumë

Industria Minerare, Uzinat e Ferrokromit, Minierat Guroret etj.

Shiko më shumë

Fabrika e çimentos Fushë Krujë

Deshmia me e mire per produktet e riparimeve dhe te mirembajtjes, performance  per celiqet ne regjime maksimale, mirmbajtje frontoje, cekicet, furrat, mullinjte etj.

Shiko më shumë

Rikonstruksionet e Hidrocentrali te Fierzës, Koman, Vau i Dejës etj.

Shiko më shumë

Banjë dhe Moglicë

Banjë, Moglicë dhe 80% e hidrocentraleve ne Shqiperi kane besuar produktet tona.

Shiko më shumë

ASHTA 1 & 2

Nje nga projektet me ambicioze ne fushen e energjise se rinovueshme ku per here te pare eshte perdorur teknologjia e re e turbinave matrix.

Shiko më shumë

Gazsjellesi Trans Adriatik

Serioziteti I produkteve tona dhe padyshim korrektesia maksimale, bene qe ne te ishim nje nga furnitoret kryesore te ketij projekti

Shiko më shumë
SHKARKONI KATALOGUN TONË PËR SHËRBIMET QË OFROJMË SI DHE SPECIFIKIMET E PROJEKTEVE
Shkarko