WEARstick XD 63 (UTP Abrasodur 43+)

Description

Elektrodë bazike  për pjesët që i nënshtrohen gërryerjes ekstreme dhe ndikimeve të moderuara. Riparim 190 % ( Basic-coated hardfacing electrode for parts subjected to extreme abrasion and moderate impacts. Recovery 190 %)

AWS:

EN/ ISO: 14700, E Z Fe 15

HARDNESS:

PRODUCT DATA SHEET : Product Data Sheet

You've just added this product to the cart: