WEARstick Co 6 (UTP Celsit 706)

Description

Elektrodë shkop e veshur me rutil me bazë kobalti, me tela bërthamore të aliazhuara. Rezistencë e shkëlqyer ndaj konsumit metal-metal, kavitacionit dhe ndikimeve në mjedise gërryese. Temperaturat e aplikimit deri në 900°C ( Rutile-coated stick electrode on cobalt-base, core wire alloyed. Excellent resistance to metal-to-metal wear, cavitation and impacts in corrosive envrionments. Application temperatures up to 900°C)

AWS: A5.13, ECoCr-A

EN/ ISO: 14700, E Z Co2

HARDNESS: 40 – 42 HRC

PRODUCT DATA SHEET : Product Data Sheet

You've just added this product to the cart: