Description

Elektrodë bazike NiCrFe me performancë të lartë  për riparimin dhe bashkimin e lidhjeve të nikelit dhe çeliqeve që  saldohen me vështirësi. Metal i fortë i saldimit dhe veti të mira mekanike. Rimëkëmbja: 150 % ( Basic-coated NiCrFe high performance stick electrode for repair and joining of nickel alloys and hardly weldable steels. Tough weld metal and good mechanical properties. Recovery: 150 %)

AWS: A5.11, ENiCrFe-3 (mod.)

EN/ ISO: 14172, E Ni 6093 (NiCr15Fe8NbMo)

PRODUCT DATA SHEET : Product Data Sheet

SAFETY DATA SHEET: Safety Data Sheet

You've just added this product to the cart: