URANOS NX 4000 PME

URANOS NX 4000 PME

✔️MIG/MAG – Pulsed MIG/MAG – TIG DC Lift – MMA
✔️Furnizim trefazor 3x230V – 3x400V
✔️Teknologjia inverter greenWave®
✔️5 procese saldimi nga Böhler Welding
✔️Programet e saldimit
✔️Paneli i përdoruesit LCD 5″ me ngjyra

Description

Me veçori të tilla si, një ekran me ngjyra të plota , me një ndërfaqe të shkëlqyer  përdoruesi  , një sistem inteligjent energjie që siguron harkun më të saktë të saldimit ose aftësinë për të përshtatur makineritë e saldimit NX për detyra specifike saldimi me myNX, Böhler Welding bashkon kompetencën dhe përvojën e 40 viteve në zhvillimin e pajisjeve të saldimit.

Additional information

Marka

Voestalpine Bohler Welding Group

You've just added this product to the cart: