Dronco Cutting disc A46R 125×1,6×22,23 Attack

Dronco Cutting disc A46R 125×1,6×22,23 Attack

Description

Dronco A 46 R Disk prerës metalik perfekt 115 x 1,6 mm – I përshtatshëm për fletë metalike dhe profile të bëra nga çeliku i butë dhe çelik inox.

Zgjidhje me vlerë të mirë për disqe të hollë prerëse metalike 1,6 mm. Aftësi e mirë prerjeje. Pothuajse pa gërvishtje. Zgjedhje i mirë midis disqeve normale 3 mm dhe 1,2 mm.

I përshtatshëm për: çelik ndërtimi shumë i fortë, mjetet e punës prej çeliku, çelik special me aliazh të lartë, profilet këndore të çelikut, profilet këndore prej çeliku inox.

Jo i përshtatshëm për: aliazh alumini, bakri,  bronzi

You've just added this product to the cart: