• Westec Albania, Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

NA KONTAKTONI

Nëse keni ndonjë pyetje për çfarë ofrojmë për konsumatorët ose për bizneset, mund të na dërgoni email ose të na kontaktoni direkt nëpërmjet formës së kontaktit më poshtë. Gjithashtu na gjeni të disponueshëm në zyrat tona nga e hëna në të premte në orën 8:00 deri 16:30 dhe të shtunën nga ora 8:00 deri 14:00 nëse dëshironi të na takoni nga afër për projektin tuaj të rradhës.

Westec Sh.p.k
Rr. Dritan Hoxha, Pll. Teknoprojekt, K. 0, Zogu i Zi, 1026, Tiranë, Shqipëri
+355 68 206 6949
+355 69 604 5499
[email protected]
[email protected]
www.westec.al

SHKARKONI KATALOGUN TONË PËR SHËRBIMET QË OFROJMË SI DHE SPECIFIKIMET E PROJEKTEVE
Shkarko