• Westec Albania, Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

Shërbimet dhe Zgjidhjet

SALDIME

Ofrojmë saldime të cilësisë së lartë në çfarëdo lloj terreni, sipas standarteve Europiane dhe Globale.

Shiko më shumë

STAF INXHINIERIK

Stafi ynë inxhinierik i kualifikuar implementon aplikacionet e ndryshme në saldime duke e bërë punën më efikase.

Shiko më shumë

SERVIS

Në servisin tonë do të gjeni mbështetje për çfarëdo lloj aparati saldimi me çmimet më të mira në treg.

Shiko më shumë

TRAJNIME

Për të gjithë klientët tanë ofrojmë trajnime profesionale në ambjentet e tyre për saldatorët e tyre.

Shiko më shumë

EPOKA E STANDARTEVE TË REJA NË INDUSTRINË E NDËRTIMIT

Sfida juaj është të BASHKOHEN materialet e bëra prej metali. Ne e dimë si mund të saldohen konstruksionet për urat, makineritë dhe termocentralet. Në punen tuaj ju nuk keni nevoj vetëm për një “zgjidhje”, JU MERITONI më të mirën. Ajo çfarë ne ofrojmë përfshin një portofol unik servisi për aplikacionet e saldimit, zgjedhje cilësore për materialet e konsumueshme, aksesorë dhe makineri saldimi – ne jemi për ju Ofruesi i Zgjidhjes së Plotë të Saldimit. Me pajisjet e linjes tonë TERRA & URANOS ne vendosim standarte të reja në të gjitha proceset e saldimit.

Shiko videon

Publikimet e fundit

Projektet e fundit

Gazesjellesi trans adriatik

Serioziteti  i misionit tonë, ekselenca në produktet tona dhe shpërndarjen e tyre,  na  mundësuan  ne  që  të  jemi  një  nga  furnizuesit  kryesorë të këtij projekti. Ky  projekt  i  njohur  gjithashtu  si Tubat Gazësjellës Trans Adriatik është në fazën e  konstruksionit.  …

Shiko më shumë

Fasoneria dhe industria e letrës

  Fasoneria dhe  Industria e letrës, për materiale të precizionit të lartë “Lama për Fustela”. Lamat për fustela përdoren për prerjen e materialeve më të larmishme.Këto materiale  mund të jenë:  lëkurë për këpucë dhe  doreza,  tekstile me shumë shtresa,rripa të …

Shiko më shumë

Industria Detare

  Industria Detare,  ndërtimin  dhe mirëmbajtje e jahteve, anijeve,  skafeve etj. Në  industrinë detare ne ofrojmë saldimin e pjesëve të strukturës së anijeve, pjesë  metalike  dhe  çeliku  për  akset  dhe  boshtet  e  anijeve,  si  dhe  një shumëllojshmëri  të  produkteve pë …

Shiko më shumë

Industria Ushqimore

  Industria   Ushqimore ,   për   mirëmbajtjen   dhe  ndëtimin  e  fabrikave  të qumeshtit,  fabrikave   të  birrës,  fabrikave  të  ujit  të pijshëm produkte që garantojnë zinxhirin ushqimor 100% . Ne  synojmë   ndërtimin  e  fabrikave   sa  më  teknologjike   me   standarte europiane  dhe  produkte  …

Shiko më shumë

Industria Minerale, Uzinat e Ferrokromit, Minierat,Guroret etj.

  Së  bashku  me  bashkëpunëtorët  tanë ne ofrojmë  produktet më të mira në ndërtimin apo rindërtimin e Uzinave të Ferro-Kromit. Ne  kemi  marrë  pjesë në rindërtimin e Uzinave të Ferro-Kromit në  Bulqizë, Elbasan  dhe  Burrel  duke ofruar produktet më të …

Shiko më shumë

Fabrika e çimentos Fushë Krujë

Dëshmia   më  e  mirë  për  produktet  e  riparimeve  dhe  të  mirëmbajtjes, performancë  për   çelikët   në   regjime  maksimale,  mirëmbajtje  frontoje, çekiçët, furrat, mullinjtë etj. Projekti  përfshinte  ndërtimin  e  një   fabrike  klinkeri  me kapacitet 3.500 ton/ditë,  me  teknologji  nga  më  modernet,  …

Shiko më shumë

Rikonstruksionet e Hidrocentrali te Fierzës, Koman, Vau i Dejës etj.

    Rikonstruksioni  në  hidrocentralin  e  Komanit  përfshinte  4 turbina në vitin 2018 mbas gërryerjes nga derdhja e ujit si dhe  reshjeve . Pas përfundimit të procesit  të  rehabilitimit në  kaskadën e Drinit janë kryer rikonstruktimet në hidrocentralet e Fierzës …

Shiko më shumë

Banjë dhe Moglicë

Banjë,   Moglicë   dhe   80%  e  hidrocentraleve  në  Shqipëri  kanë  besuar produktet tona. Ndërtimi  i  hidrocentralit  Banja filloi në vitin 2013 si dhe u përfundua me sukses  dhe  u  vendos  në punë në Shtator të vitit 2016.  Ishte një projekt i …

Shiko më shumë

ASHTA 1 & 2

Një nga projektet më  ambicioze në  fushën e energjisë  së rinovueshme  ku për  herë  të  parë   është  përdorur  teknologjia  e  re  e  turbinave  matricë. Hidrocentrali  Ashta  furnizon  me  energji elektrike  më  shumë se  100,000 shtëpi shqiptare. Ndërtimi i pjesës së …

Shiko më shumë

Dëshmi për ne

Klientët tanë