• Westec Albania, Street Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

Wire Stripper No. 7 Magic

51000007

  • Gjitheperfshires per zhveshje dhe cmontim
Category:

Product description

Shkalle fleksibel e perdorimit: 0,5 – 16 mm²

E qendrueshme 0,5 – 10 mm²

Pune precize me gjatesi shkalle optike

Preres anesor lehtesisht i perdorshem, i integruar  deri ne 3 mm Ø

Perdorimi: Per kablla te ndryshem ne instalimin e ndertesave

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wire Stripper No. 7 Magic”