• Westec Albania, Street Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

EYEWEAR IR5

Syzet e saldimit janë dizajnuar të jenë të rehatshme dhe të forta, por janë në të njëjtën kohë moderne. Ato plotësojnë kërkesat e standardit industrial EN 166F dhe miratohen nga CE. Syzet i rezistojnë ndikimit të objekteve më të vogla që përplasen me një shpejtësi deri në 45m/s.

SKU: 32466 Category:

Product description

» Unique design
» Eyewear fulfilling industrial standards
(CE, EN 166F)
» Display spender box of 20 pcs.
» Supremely comfortable and
extremely robust
» Branded micro-fiber pouches
for storage and lens cleaning

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EYEWEAR IR5”