• Westec Albania, Street Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

Combi-Coax No. 3

52000003

  • Rregulli dhe fiksimi i tehut ofron zhveshje me te shpejte
Category:

Product description

Shkalla e perdorimit: 4,8 – 7,5 mm Ø

E pershtatshme per kabllat fleksibel

Prerese anesore e aksesueshme dhe e integruar deri ne 8 mm Ø

Lejon dy ose tre nivele zhveshjeje te te gjithe kabllave koaksial te zakonshem

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Combi-Coax No. 3”