• Westec Albania, Street Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

Zhveshës teli

50050450

  • Kllapa plastike të izoluara dhe të përforcuara me fije qelqi

 

Shkallë përdorimi: 35 – 50 mm Ø

Diametër doreze i madh për hapje optimale

Rregullim progresiv dhe i lehtë për tu perdorur me vidhosjen me përshtatje

Preçiz,i shpejtë dhe zhveshje kabllash të sigurtë

Ndryshim i shpejtë i tehut të brendshëm me pershtatje

 

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zhveshës teli”