Energjitika

Furnizuesit kryesorë në fushën e gjenerimit të energjisë për dekada të tëra. Ne ju mbështesim në përmirësimin e efikasitetit dhe efektivitetit të sistemeve.

Westec shpk, fokusohet në nevojat e industrisë së prodhimit të energjisë dhe mbulon të gjitha aspektet e projekteve të klientëve tanë me produkte saldimi. Ne e bëjmë këtë për gati 6 vjet . Produktet me cilësi të lartë. Kryejme shërbime te shkëlqyer per klientet qe janë të përshtatura për llojet e veçanta të energjisë . Përvoja jonë dhe risi për të krijuar vlerë për të konsumatorëve në partneritet bazuar në besim , dhe duke e bërë një kontribut të rëndësishëm në përmirësimin e efektivitetit dhe efikasitetit të sistemeve dhe produkteve te saldimit.

Aplikimet kryesore janë:

• turbinat Francis
• turbinat Pelton
• Turbinat Kaplan
•Pump Turbines
• turbinat me tuba
• turbinat aktuale baticës

Në tubacioneve me presion të lartë dhe materiale ultra të lartë-forcë të jetë standarde. Zhvilluar nga BOHLER Welding në bashkëpunim me VOESTALPINE Alform, sistemin saldimit për saldim Çelikë të lartë-forcë siguron përfitime shtesë në hartimin dhe saldim të strukturave të linjës presion.

Linja me Presioni
• Linjat presion
• Dy linja
• Strukturat e çelikut