Rreth Nesh

fillimi_07WESTEC sh.p.k u themelua ne vitin 2009 me qender ne Tirane. Kompania jone karakterizohet nga nje ekip dinamik, gjithmone te gatshem per te realizuar kerkesat e klienteve te vet. Emri WESTEC bazohet ne cilesine dhe persosmerine e produkteve te saldimit, duke bashkepunuar me firmat me prestigjoze europiane ne kete fushe.

Ne u kemi ofruar klienteve tane asistence inxhinierike ne menyre te vazhdueshme me inxhiniere saldimi nga Austria dhe Gjermania duke futur risi teknologjike ne ne kete veprimtari.

WESTEC ka patur bashkepunim me kompani operuese ne Shqiperi dhe Kosove ne te gjitha fushat e teknologjise. Per kete na ka ndihmuar fleksibiliteti dhe gama e gjere e produkteve tona duke gjetur aplikim ne:

  • Konstruksione metalike
  • Industrine e cimentos
  • Industrine minerare
  • HEC (hidrocentrale)
  • TEC (termocentrale)
  • Petro kimi
  • Industrine ushqimore
  • Industrine e riciklimeve

Cilesia produkteve tona shoqerohet me flete teknike dhe certifikate per cdo artikull.

Ne jemi te motivuar te ofrojme zgjidhje si partneri duhur ne fushen e saldimit!